Næstveds bedste madoplevelse

bøf med asparges

Det er heldigvis ikke altid at man behøver rejse langt væk for at finde de gode gastronomiske oplevelser.

Danmark er fuld af små oversete madperler. Når du har ‘spist’ dig igennem din egen by og du har sat kryds ved de største Michelinrestauranter, så skal der lidt mere research til før du finder de små lækre steder herhjemme.  Mange har rejst i det meste af danmark og spiste på mange små steder og der er også noget helt særligt over at ‘opdage’ fantastisk mad på uventede steder. Man føler sig lidt som en opdagelsesrejsende som finder en gemt skat inde midt i en jungle.

Hotel Kirstine

En sådan perle eller gemt skat er Hotel Kirstine. Her får man klassisk dansk mad når det er allerbedst. Der bliver i den grad kræset for detaljerne og kun de bedste råvarer bliver brugt. Alt maden bliver lavet helt fra bunden lige fra sauce, dressing og meget meget mere

Hotel Kristine ved at måltidet er mere end kun det at spise godt, lige gyldigt om det er en lille intim middag eller den store fest, så ved de at det hele skal vore i orden. Det kan man i høj grad mærke når man får serveret en ret- Der er kælet for tilberedningen og anretningen, så det er en fryd for smagsløgene og ikke mindst for øjet.

Menu efter årstiden

Menukortet skifter efter årstiden, så det er sæsonens råvarer der bestemmer udvalget. Derfor bliver kvaliteten også altid god uanset om du spiser middag, frokost eller i en en flok som er på kursus og spiser.

Man kan få en månedsmenu som altid er en oplevelse. Menuen består egentligt af tre retter, men man kan tilkøbe  en eller to ekstra retter, hvis man er ekstra sulten eller bare gerne vil sidde og nyde aftenen længe. Til månedsmenuen bliver der lavet en speciel vinmenu af overtjener Jens. Vinene bliver nøje udvalgt så de passer perfekt til retterne.

Prøv Hotel Kirstine (book her) – det er virkelig rejsen til Næstved værd.