Nyd det italienske køkken helt tæt på

Gastronomi er noget som flere og flere er begyndt at gå op i på mange forskellige planer. Nogen rejser verden rundt for at besøge de bedste restauranter, mens andre gerne vil lidt mere på de autentiske køkkener rundt om. At rejse rundt og besøge Michelin restauranter er noget der er de færreste forundt, og det kræver et budget, hvor man ikke behøver tænke på et budget.

Noget andet der som nævnt også vinder mere frem, er man går mere om i det autentiske og ægte. Når man besøger de store charter destinationer på Mallorca, Kreta, Tyrkiet og lignende er det sjældent det lokale køkken, der er specielt meget fokus på. Mad der er tilpasset til turister og dermed noget som alle kan spise, og som ikke smager af meget, er desværre noget af det man oftest finder.

Flere vælger charter og lignende fra

De fleste ved efterhånden godt, at hvis man gerne vil ligge ved en pool eller en strand en hel dag, så er turistmagneterne fine. Vil man gerne opleve ande kulturer på sin ferie, så skal man gå i en anden retning. Det er der mange der er begyndt at benytte sig, og alternative rejseformer stormer frem.

Agriturismo er et begreb der er vundet voldsomt meget frem, inden for de senere år.  Agriturismo er typisk kendetaget ved at man bor på værelser eller i lejligheder på en vingård eller lignende, hvor der også produceres mad. Man er med andre ord meget tæt på det hele.

Det italienske køkken er uden tvivl et af de bedste i Europa, og samtidig er det set over en bred kam også ret familievenligt. Fuld af smag uden at være stærkt, og det er derfor noget man sagtens kan nyde sammen forældre som børn.

You-Go er blandt de danske selskaber der tilbyder Agriturismo og ferie på vingårde, så hvis du er til en ferie der er lidt ud over det normale, og hvor gastronomien er i højsædet, så bør i overveje denne form.