Oplev Odense

Restaurent

Den unikke madoplevelse i Odense

Når man er ude at rejse, er maden en del af oplevelsen og er noget som skal være en del af rejsen. Maden siger meget om det sted man er og kan derfor have en stor påvirkning af rejsen og hele oplevelsen. Hvis man tager rejsen til Odense og gerne vil opleve kulturen i denne by, skal man ikke snyde sig selv for en madoplevelse. Mange tror at Odense kun kan byde på oplevelser i forbindelse med H.C. Andersen og hans meget populære eventyr, men der er mere at komme efter i Odense. Hos Olufbagersgaard for du byens historie og en madoplevelse ud over det sædvanlige. Du kan få en lækker middag i historiske rammer, som sent vil gå i glemmebogen. Olufbagersgaard er et unikt spisested i Odense.

 

Middag i historiske rammer

Vi skal helt tilbage til 1586 for at finde manden, som opførte bygningen. En ung mand ved navn Oluf Nielsen Bager, der var købmand og havde en flåde, opførte bygning Olufbagersgaard. Han kunne da fragte korn og stude og på den måde skabe en forretning. Det er gennem tiden blevet brugt af flere adelsfolk og købmænd. I 1772 startede Christian Biering et trykkeri og trykte den første udgave af Fyns Stiftidende her. Siden år 2014 har restauranten været drevet af Hindsgavlslot, som har gjort dette sted til en hyggeligt historisk spise oplevelse i det indre Odense.

 

Få en historiske oplevelse af Odense

Hvis du skal til Odense må du ikke gå glip af den unikke oplevelse det er, at få en lækker middag hos Olufbagersgaard. Det er en af de steder man skal slå næsen forbi, når turen går til Odense. De giver dig en smag for det gode danske køkken og de traditioner, som hører til. Restauranten har historiske detaljer, som man kan fordybe sig nærmere i og dermed opleve noget af Odenses historie og kultur.