Sommerferie i Danmark: 3 skønne ferieoplevelser, du bør unde dig selv

barn_i_hængekøje

For de flestes vedkommende bliver sommerferien afholdt i Danmark i år. Det betyder, at der bliver godt fyldt op på de danske feriesteder. Har du behov for inspiration, får du herunder 3 bud på skønne ferieoplevelser, du bør unde dig selv.

Danmark er bare skøn om sommeren, så hvorfor rejse langt væk for at få en unik ferieoplevelse, når det sagtens kan gøres herhjemme? Der er ikke noget mere idyllisk, end når Dannebrog svajer i vinden fra flagstængerne rundt omkring i de danske haver, de lange, hvide badestrande, små ferieøer og maleriske landskaber.

En sommerdag i Danmark er med andre ord noget helt specielt. Hvis du er løbet tør for idéer, der kan danne ramme om en sommerferie i Danmark, får du herunder 3 konkrete forslag til, hvor du bør slå lejr i det danske sommervejr.

Bornholm

Bornholm er nok det mest eksotiske sted, Danmark har at byde på. Det er et oplagt valg, når du skal på sommerferie i Danmark. Der er fantastiske Rønne, Svaneke, Gudhjem og Hammershus – for blot at nævne et par af de attraktioner, du bør unde dig selv, når du besøger Bornholm.

Skagen

Skagen er en ægte favorit, når sommerferien foregår på dansk jord. Skagen har en helt unik atmosfære, hvor de smukkeste gamle bindingsværkshuse er med til at løfte stemningen op på et helt andet niveau, end du finder andre steder på samme breddegrader.

Læsø

Øferie er virkelig noget, du bør overveje, når du skal tilbringe sommerferien i Danmark. Det danske farvand er fyldt med spændende og charmerende øer, som kan danne rammen om en fremragende sommerferie. Læsø er blandt de mest populære øer, hvilket i høj grad skyldes deres saltproduktion. 

Øen byder dog også på skønne huse, idylliske landskaber og gastronomiske oplevelser udover det sædvanlige. Lokationen nær havet gør, at du kan få nogle af Danmarks lækreste jomfruhummere.