Tag den Italienske mad med hjem

Italiensk brød

Vi tage syd på bl.a. pga. maden

Der er flere grund til at vi danskere rejser til udlandet på ferie. Men én ting, som mange ferierejsende nævner, som en af grunden er maden. Det er især i den sydlige del af Europa, som trækker mange turister fra Danmark, som gerne vil opleve en anden madkultur end den vi har i Danmark. Lad os bare indse det, dansk mad, er ikke det mest spændene mad, man kan få. Herhjemme køber vi også meget ind i indkøbscentre, der findes med andre ord ikke så mange specielbutikker i landet i forhold til nede syd på. Det giver os ikke lige så gode muligheder for, at købe de gode og specielle ingredienser, som kan få maden til at smage af mere.

Brug de Italienske råvare

Er du vild med Italiensk mad og vil du lave det, så det smager af Italien, så bliver du nød til at bruge de Italienske råvarer. Hvis du f.eks. skal lave Focacci, som er et lækkert madbrød, skal du bruge en ekstra god olivenolie. Den rigtige italienske mad kræver italienske ingredienser ellers kommer det bare ikke til at smage af det samme. Grunden til at råvarerne er i højre kvalitet, er fordi de ikke bliver masseproduceret og det er typisk en familievirksomhed, som har produceret de forskellige råvarer gennem flere generationer.

Den helt rigtige stemning

Når man gør sig umage med at lave maden helt fra bunden, så kan man lige så godt gøre sig umage med at udvælge de gode produkter til den ret, man gerne vil servere. På den måde kan det ikke blive mere Italiensk og man vil derfor få den helt rigtige Italienske stemning til middagen. Når man bruger kvalitetsprodukter, så bliver det også sjovere at lave maden. Man kan godt mærke, når man bruger gode produkter til madlavningen, de er som regel gode at arbejde med.