Få en kulinarisk oplevelse i Spanien

Hvis du forbinder dét at rejse til Spanien med grisefester og dansk spegepølse, så er det vist ved at være på tide, du tager afsted igen. Vi vil have god, traditionel spansk mad, men hvordan finder du egentlig ud af, hvor det er muligt at få serveret et lokalt måltid mad? Det kan være svært at finde rundt, hvis ikke man er indfødt — og man bliver ofte hurtigt narret i turistfælderne, hvis man ikke kender de rigtige steder at gå hen.

Andalusien — Et madmekka i Spanien

Andalusien er en region i det sydligstee Spanien. Hovedstaden i denne region er Sevilla, men der ligger også andre kendte områder i regionen. Blandt andet Malaga, der rigtig hyggeligt, og som også har en fantastisk madkultur. Der er mange turister, men når det bliver aften, tager de fleste hjem på deres hoteller, og så er der frit lejde til at gå på opdagelse i byen og nyde deres mange kulinariske tilbud og oplevelser — uden at blive lokket i en turistfælde.

Samtidig er der en helt unik stemning i Malaga, som du med garanti vil nyde, hvis du er til den spanske kultur. Og så er det andalusiske køkken også kendt for at være blandt de bedste i Spanien. Det er nemlig et rustikt, spanske bondekøkken. Maden kan være ret tung, men der er selvfølgelig også mange traditionelle spanske retter som tapas. Og som i resten af Spanien er det andalusiske køkken også præget af at have masser af fisk på menukortet.

Har du svært ved at finde et godt sted?

Det er ikke altid lige let at finde rundt, når man er ude at rejse. Især ikke når det drejer sig om at finde et godt sted at spise eller generelt bare at finde et sted, hvor det er muligt at få en bid mad og slukke tørsten. Hjælpen er dog lige ved hånden — nemlig i din telefon (sammenlign priser og tilbud på Samsung telefoner). En app som TripAdvisor kan nemt og hurtigt hjælpe dig med at danne et overblik over, hvor du finder den nærmeste restaurant, eller hvor du finder en god restaurant, som gæsterne anbefaler. Du kan nemlig læse andres bedømmelser af det sted, du har besøgt.