Tips til din kommende date

jokes

Skal du snart på date med en person, som du rigtig gerne vil give et godt indtryk? Når man ikke kender hinanden så godt, er det rigtig smart at komme godt fra start, så man giver den anden person det bedst mulige indtryk, og her er der lidt forskellige ting, man kan gøre for at sikre det. Herunder får du netop nogle tips til din kommende date, så du er helt sikker på, at det bliver vellykket, og at I kommer til at se hinanden igen.

Find på spændende samtaleemner

Først og fremmest skal I selvfølgelig have god kemi og nogle gode samtaler. Men hvordan starter man så en god samtale, når man ikke rigtig kender hinanden så godt? Det kan godt være lidt svært, men det gælder faktisk bare om at gennemskue den anden person. Hvis man har svært ved at finde konkrete emner at snakke om, kan man altid fyre nogle sjove jokes af. Med jokes skaber man nemlig en lettere stemning, som gør det mere komfortabelt at være på daten. Og det er noget, som helt sikkert vil gøre det nemmere for jer begge to.

Gør din krop klar

Når man lige har mødt hinanden, er det svært at komme udenom, at det fysiske spiller en stor rolle – i hvert fald i starten. Der skal for det meste lidt mere til for at lære hinanden at kende, men det fysiske kan man forholde sig til fra starten. Så du kan eksempelvis gøre dig klar til daten ved at træne et par dage op til, at det går løs. Du kan eksempelvis se her, hvis du er interesseret i en squat rack. For selvom udseende kan være ret overfladisk, kan det alligevel betyde noget i starten af et forhold – både for den anden persons opfattelse af dig, men også for din egen selvtillid.